Altra classe

Posted on gener 20, 2009 
Filed Under cinema, educació

I és que allò que passa a l’aula és font inagotable d’inspiració. Les relacions, les vivències, les mirades, els silencis, els nervis i les rialles, els problemes i els aconseguiments, el jo i el nosaltres. “La classe” és, també, un curtmetratge de Beatriz M. Sanchís que després d’haver guanyat 15 festivals de diferents àmbits podria aconseguir el guardó dels Goya en la categoria de Millor Curtmetratge-documental. La finalitat de la cinta, segons la seua directora, és plasmar la màgia del procés creatiu i recuperar el plaer d’observar a l’espectador. Rodat amb dues càmeres HD al llarg de sis mesos, “La classe” mostra un grup de xiquets en el procés d’aprenentatge en la preparació i representació d’una obra teatral; des de les primeres lliçons fins el moment d’actuació final davant els pares i companys. El treball de grup, teatral, com a mitjà d’aprenentatge i reconeixement amb l’altre. Podeu veure el curt sencer al servidor Vimeo.

http://www.vimeo.com/2697949

Comentaris

Leave a Reply