Torna l’Escola de Nadal Audiovisual

Posted on desembre 13, 2013 
Filed Under cinema, formació

L’educació passa dins i fora de l’escola i qualsevol moment pot ser bo per continuar aprenent en allò que ens ve de gust fer-ho. Així que si tens entre 7 i 14 anys, no te’n vas fora aquestes vacances i vols saber com va néixer el cinema, com es doblen les pel·lícules o com donar-li un nou ús als mòbils, aquest és tu taller! Torna l’Escola de Nadal Audiovisual!

- Recreació d’invents previs al cinema
- Projecció de les primeres pel · lícules i dibuixos
- Trucs del cinema
- Doblatge de dibuixos
- Súper gimcana audiovisual amb el mòbil.

Dies: 2, 3 i 4 de gener
Hora: de 10:00-14:00 h.
Lloc: Way.co (C/ Governador Vell, 29. València)
Preu: 40 €

Si estàs interessat o vols més informació escriu a zurdostv@gmail.com. Zurdos TV és una escola de formació per a nous realitzadors que forma part del programa de pràctiques de la productora Barret Films. En aquest context l’equip de joves comunicadors realitzen dos programes que s’emeten en línia i en televisions locals: Magacim i Pedra, paper, TISORA. L’objectiu és potenciar la creativitat del grup mitjançant nous formats de producció més socials i participatius.

Comentaris

Leave a Reply