Rastrell audiovisual

Posted on desembre 10, 2013 
Filed Under altres, fotografia

S’acosta el nadal, o pot ser millor, podem dir que ja el tenim al damunt. D’entre tota la fullaraca de mercadotècnia que es desplega per aquestes dates sempre podem rescatar algunes iniciatives d’interés. Nosaltres anirem informant d’aquelles que, lligades a l’audiovisual i l’educació, pensem que paguena pena com aquest Rastrell audiovisual organitzat per caixafosca. De nou aquest any tornen a la càrrega amb el seu ja habitual mercat audiovisual de desembre i, a més, per fer-ho més interessant han inclòs una autèntica subhasta amb mestre de cerimònies i tot! Aprofita per fer les teues compres nadalenques o desfer-te de tot allò que tingues mort de riure o agafant pols en qualsevol armari… Compra, ven o canvia tot tipus d’articles fotogràfics i audiovisuals. Càmeres velles o noves, objectius, rodets, filtres, tapes, cintes de vídeo, flaixos, ampliadores, àlbums, accessoris de cambra fosca, pel·lícules , il·luminació, fons, marcs, llibres, fotografies d’autor, fotografies antigues, làmines, paper, cubetes… Tot allò que se t’acudisca!

El restrell tindrà lloc el dissabte 21 de desembre de 10.00 h. a 14:00 h. i de 16.00 h. a 21:00 h; i diumenge de 10.00 h. a 15.00 h. La suhasta, amb un aforament màxim de 30 participants per ordre d’arribada, es farà el dissbte 21 a les 20.00 i serà conduida per Alejandro Portaz de VideoTú. I perquè pugau comprar i vendre amb la major seguretat possible es comptarà amb informació de cada objecte, atenció personalitzada per part de l’equip responsable, internet per consultar tota la informació que necessiteu en els seus ordinadors i posada en contacte amb el venedor.

Per poder participar venent només heu de posar-vos en contacte amb ells i portar-los els vostres objectes. A l’igual que l’any passat, utilitzaran el mur d’aquest esdeveniment per anar penjant les suculentes ofertes que vagen portant els venedors: https://www.facebook.com/events/181331705395358

Contacte i més informació en:
contact@caixafosca.com | http://www.caixafosca.com/elrastrell/

Comentaris

Leave a Reply