400 COLPS BUSCA EQUIP DE REALITZACIÓ

Posted on desembre 2, 2013 
Filed Under alumnat, educació

400colps_busca_01

El tancament de RTVV ens ha precipitat. Amb l’actual panorama mediàtic al nostre territori, és hora de posar en marxa més iniciatives capaces de contribuir a educar ciutadans competents i crítics amb els mitjans de comunicació. A 400 colps volem continuar sumant grans de sorra. De l’administrador únic a la creació col·lectiva era l’anhelat objectiu. Així que per fi ens proposem organitzar amb alumnes, un primer equip de redacció-realització. En pincipi i per qüestions de logística l’anunci va adreçat a alumnat d’escolagavina però en absolut és una proposta tancada. La xarxa ofereix moltes possibilitats com per desestimar col·laboradors externs. El grup començarà a treballar a partir de gener de 2014 i d’ací fins a final d’any ens dedicarem a contactar amb els i les interessades. Si bé começarem per descentralitzar la publicació d’apunts en el blog, la primera gran fita serà organitzar una unitat mòbil per cobrir la 2a MICE. D’aquesta manera oferim:

- formar part d’un equip per treballar de manera cooperativa.
- familiaritzar-se amb entorns digitals en la publicacó de blogs.
- formació en edició de vídeo.
- conéixer referents culturals d’interés (cinema, vídeo, música, fotografia, disseny…)
- pràctica en periodisme ciutadà.
- …

Per una educació connectada, dins i fora de l’escola, ensenyarem i aprendrem en moviment per crear col·lectivament, explorant noves fonts, compartint recursos i descobrint possibilitats. Si estàs interessat/ada pots escriure un mail a 400colps@escolagavina.cat
Ens encanta obrir la setmana així.

Comentaris

One Response to “400 COLPS BUSCA EQUIP DE REALITZACIÓ”

  1. Blade Runner en aquarela i el nostre equip : 400 colps on desembre 12th, 2013 12:53 am

    [...] va ser una inciativa de la qual estem més que pagats i ara acabem de posar en marxa d’altra nova: l’equip de realització amb alumnes. I la cosa va per molt bon camí quan rebem [...]

Leave a Reply