#RTVVnoestanca

Posted on novembre 29, 2013 
Filed Under educació, televisió

rtvvnoestanca

Aquesta ha sigut la nostra acció hui a 4t de primària d’@escolagavina per #RTVVnoestanca. Aquest és el text publicat hui també a la web d’@escolagavina:
L’actitud és el que compta en la vida. I aquest coratge dels treballadors de RTVV defensant el mitjà públic acop de micro i de paraula improvisada val molts diners, i demostra que encara som vius. Els valencians, malgrat la consigna d’aniquilació demostrem cada dia que tenim molt a córrer, a viure, a defensar. Hui és la Televisió dels valencians, l’amenaçada, com ho està el camp, l’escola, la llengua, i encara podem donar gràcies que queden quatre coses en peu, dretes mig agafades amb pinzes. Però resistim, malvivint, gràcies al coratge de molts milers que han sigut capaços d’aguantar tants anys de mentides, falsedats i encobriments. Si ara s’afigen al treball els treballadors de Canal 9, benvinguts, ja era hora que es despullaren de tòpics, prejudicis i ensabonament. Des de l’escola mantenim una flama encesa i un treball constant en favor de tenir una televisió amb garanties, que ajude a consolidar la llengua, a entretenir lúdicament i sana la gent, a formar amb professionalitat per ensenyar el tipus de país que tenim i podem ser. Va, feina per envant i amunt forques i corbelles. A les aules!!!
#RTVVnoestanca

Comentaris

Leave a Reply