Taula rodona pel patrimoni audiovisual

Posted on octubre 28, 2013 
Filed Under xarrades

27_octubre

Aquest 27 d’octubre sigué, tal i com ha vàrem informar, el Dia mundial del patrimoni audiovisual. Doncs amb aquest motiu,  ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) i el COBDCV (Col·legi Oficial de Bibliotecaris i documentalistes de la Comunitat Valenciana) han organitzat, amb la col·laboració d’altres entitats com el Centro UNESCO València/Mediterrani, Circulo Por La Defensa y Difusión del Patrimonio, Mostra VIVA, CVC (Consell Valencià de Cultura), el Fòrum de Debats i el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València un acte de Celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, que consistirà bàsicamente en una Taula Rodona en la qual particiuparan diferents experts, amb l’objectiu de posar en marxa el procediment por declarar BIC (Bé d’Interés Cultural) els arxius audiovisual de RTVV i RTVE al País Valencià.

Des de l’organització fan extensiva la invitació a participar en un encontre per al qual han creat un esdeveniment en Facebook per facilitar la difusió. La cita, demà dimarts dia 29 d’Octubre, a les 19.00 h. al Col·legi Major Rector Peset, de la Universitat de València (Pl. Forn de Sant Nicolau, 4) a València.

Comentaris

Leave a Reply