Fem escola valenciana

Posted on octubre 28, 2013 
Filed Under altres

S’acompleixen 30 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià i estem patint atacs directes als nostres drets lingüístics. Davant la marginació de l’ensenyament en valencià, plurilingüe i de qualitat. Davant la manca d’oferta educativa en la nostra llengua. Davant un Decret de plurilingüisme sense recursos. Davant la imposició de lleis pròpies de l’era predemocràtica com la LOMCE: escola valenciana fa una crida.

Una crida econòmica que permeta continuar treballant per la normalització lingüística. Una crida per assegurar la dignitat que li pertoca al nostre tret d’identitat més important. Una crida per aconseguir que la nostra riquesa lingüística siga compartida per totes i tots. És moment de sumar la voluntat de milers de persones que defensem el dret bàsic de l’educació en la nostra llengua; que es visualitze l’estima per la nostra llengua. Volem que el vaixell del valencià continue navegant. I és per tot açò que han posat en marxa aquest verkami com a manera de contribuir al funcionament d’aquesta federació d’associacions per la llengua comarcals i de país.

Si entre totes i tots arribem a l’objectiu econòmic d’aquest micromecenatge, la activitat d’Escola Valenciana podrà continuar desenvolupant-se durant els pròxims mesos. Recordeu que en els projectes Verkami l’aportació només es fa efectiva en cas que el projecte acabe amb èxit. Nosaltres ja ens hi hem sumat; a què espereu?

Comentaris

Leave a Reply