Concurs 360º Around the Human Factor

Posted on octubre 15, 2013 
Filed Under concursos, video

the_human_factor

Expliquen en la convocatòria que tant se val si véns del nord, del sud, de l’est o de l’oest del continent, si ets un ciutadà o ciutadana creatiu/va que no pot parar de capturar idees i petits grans moments de la vida en format videogràfic… ¡Aquest és el teu repte! Per celebrar el cinquè aniversari del projecte ELMUR.NET ens convida a participar amb els teus vídeos creatius en la convocatòria: 360º Around the Human Factor, perspectives creatives al voltant dels valors humans.

En un món digital globalitzat on els éssers humans vivim més a prop que mai, volen reflexionar visualment sobre les coses que ens uneixen. Què et fa sentir a prop dels altres? Què té valor per a tu o per a la humanitat? Què és el que ens fa humans? Un sentiment, un moment, una idea? Ets capaç de capturar-ho amb la teua càmera, visualitzar-lo amb imatges, gràfics o una animació? Mostra el teu talent i el teu punt de vista, comparteix la teua creativitat, inspira’ns i guanya premis increïbles! Els millors vídeos es projectaran en espais públics i esdeveniments culturals en un context internacional. Podràs promoure el teu talent i presentar la teua creativitat a un públic ampli en llocs increïbles i esdeveniments com el KUNSTSYMPOSIUM Rehlovice (CZ), Crosstalk Video Art Festival Budapest (HU), ESPACIO ENTER international Festival of Creativity, innovation and Digital Culture (ES) o MitOst Festival 2013 in Leipzig (DE) entre d’altres. El comitè d’experts de ELMUR.NET revisarà i et retornarà feedback sobre cada proposta enviada. I cada mes el ELMUR.NET seleccionarà un vídeo que es presentarà a la instal·lació pública ELMUR a Lleida. El vídeo seleccionat es destacarà a la pàgina web elmur.net, a les xarxes socials i promogut dins la xarxa internacional de ELMUR.NET.

La convocatòria oberta fins el 18.06.2014 amb inscripció gratuïta i oberta a tots, sense límit d’edat ni nacionalitat, amateurs o creatius professionals, a tots els estils i tècniques: vídeo creatiu, narració, animació, vídeo art, la poesia vídeo, collages, vídeos experimentals, remixes, vj mescles, etc. No hi ha límit en el nombre d’obres enviades per participant i sense dubte pot ser un bon pretext per la realització de proposes a les aules.Ens atrevim a asumir el repte?!

Més informació via info@elmur.net i en http://www.elmur.net/index.php/news

Comentaris

Leave a Reply