Avui no és un dia normal

Posted on setembre 24, 2013 
Filed Under altres, educació

verd

La setmana passada ja enllaçàrem la imatge però hui volíem dedicar-hi l’apunt. Perquè malauradament, dia rere dia, continuem diguent que avui no és un dia normal. I és que l’anormalitat s’ha convertit en norma en aquest país. Una anormalitat imposada en nom de la democràcia i la llibertat amb tots les argúcies legals però en contra de la dignitat professional de tants i tantes mestres que ens hi dediquem. Avui no és un dia normal perquè falsament és debat al parlament de les illes el decret del plurilingüisme. I farem servir el verd per sumar-nos a la revolta dels mestres de les Illes contra la política educativa del govern. Són moltíssims els blocs, els articles, les plataformes, les entrevistes que expressen millor aquest clam contra les accions quirúrigiques, carregades de cinisme i menyspreu, que en última instància pretenen l’eliminació de l’altre. Tan sols una idea més, dijous comença la sisena edició del Congrés d’Educació de l’Alcúdia i pensem que és una altra ocasió per contribuir a visualitzar i amplificar una protesta que és la nostra.

Comentaris

One Response to “Avui no és un dia normal”

  1. agrandir son pénis pilule on novembre 10th, 2015 12:48 pm

    Appreciate it for helping out, fantastic information. “The surest way to be deceived is to think oneself cleverer than the others.” by La Rochefoucauld.

Leave a Reply