Creative 2013

Posted on setembre 19, 2013 
Filed Under concursos, fotografia

creative_13

Els Punt Multimèdia dinamitzen projectes multimèdia i tecnologies digitals, potenciant la utilització de les noves tecnologies com a mitjà de comunicació d’idees. Alhora, ofereixen recursos per a la creació i la comunicació en un espai educatiu i emergent. I la setmana passada varen convocar Creative 2013un concurs dirigit a totes les persones creatives de la fotografia amb Photoshop en tots els seus aspectes (composició, collage, retoc, efectes visuals, muntatge, etc.). La participació és gratuïta i oberta a tothom amb residència a l’estat i la temàtica és lliure. Es poden presentar un màxim de 2 obres originals, que no hagen sigut premiades o publicades. La tècnica és foto-muntatge digital.

Després que un jurat especialitzat constituït per tres membres reconeguts comunique el veredicte, s’atorgaran dos premis per les obres guanyadores: un 1r Premi > Càmera de vídeo AEE SD19F Sport, valorada en 219,90 € i un 2º Premi > Table mini Samsung, valorada en 199 €. El concurs pot declarar-se desert si el jurat ho considera oportú o si no es pot realitzar la comunicació pertinent amb els guanyadors. A més es concediran quatre premis en Formació que seran atorgats el 15 de gener (dia de la inauguració de l’exposició que es realitzarà amb una selecció dels treballs presentats al concurs al Punt multimèdia Casa del Mig) mitjançant un sorteig entre tots els concursants, inclosos els/les guanyadors/es. Es tracta de quatre tallers oferts per diferents centres de Barcelona especialitzats en fotografia i Photoshop.

La quantia dels premis ens fa pensar que és un concurs adreçat no tant a professionals com a afeccionats a la fotografia digital, de manera que per què no provar què tal respon la creativitat en propostes com aquesta. El termini de presentació és del 9 de setembre al 13 de desembre de 2013. Finalment les obres dels finalistes i guanyadors seran exposades en diferents espais: Punt Multimèdia Casa del Mig, GrisArt, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, a partir del 15 de gener de 2013. Per a més informació sobre com participar-hi i poder descarregar-vos-en les bases: www.puntmultimedia.org/creative/

Comentaris

Leave a Reply