Les 50 millors fotografies del 1r semestre

Posted on setembre 18, 2013 
Filed Under fotografia

winter_contrast

L’alumnat de secundària a qui en bona part també va adreçat aquest bloc, ja ompli les aules i dóna vida als instituts. Així que per continuar volíem un toc senzill que fóra una invitació a veure aquest curs que acaba de començar, de manera creativa, entenent que en bona part la bellesa està en la mirada. Per això rescatem aquest apunt del bloc Twisted Sifter. Especialitzat en fotografia és una de les publicacions de referència pel que fa a imatges espectaculars. De fet, cada dia publica una de les seues ‘Pictures of the Day’ i en acabar el primer semestre de 2013 varen fer una selecció de les 50 millors fotografies. El seu propòsit és d’afegir-n’hi cinquanta més a final d’any i publicar al gener les millors cent imatges del 2013. Són imatges majoritàriament de caràcter sensacional, de vegades exòtic i allunyades dels nostres contextos pocs quotidians o propers, però com diuen, de visions inspiradores que ens acosten al nostre bell planeta. Nosaltres hem seleccionat aquesta que ens fa pensar que tot i els contrastos, les coses no solen ser o blanques o negres i que cal buscar els matissos. Gaudiu-ne de la selecció.

Comentaris

Leave a Reply