És necessari

Posted on novembre 29, 2008 
Filed Under altres

Fem un alt en la publicació de continguts que tenen a veure només amb l’audiovisual; és necessari. També 400 colps es vol sumar a les reivindicacions que avui farà que ens apleguem a les 18.00 hores a la plaça Sant Agustí de València. Ja no és per com ensenyar ciutadania, senzillament per nosaltres és qüestió d’actituds que són les que finalment acaben educant. Estem absolutament en contra del cinisme, la indiferència i la falta de respecte amb els quals en aquest cas està tractant-se a un cos de docents el qual intenta realitzar la seua tasca en unes circunstàncies, com mai, de tanta hiperexigència. Manifesta’t, és necessari.

Comentaris

4 Responses to “És necessari”

 1. Rosana Martínez on novembre 29th, 2008 2:00 pm

  Hola una altra vegada.

  Estic d´acord amb aquesta reivindicació, i no tan sols pel que fa a com ensenyar ciutadania(on molts professors tenen que donar aquesta asignatura nova inventada en anglés), sino també per la llei bolonia, que l´únic que busca es fer pagar als joves estudiants universitaris una educació que han volgut fer per voluntat propia, i si ja costa de per si, imagineu-vos sent privada!

  Jo vaig anar fa unes setmanes a valéncia, a una manifestació que va haver. Però el govern no fa massa cas als estudaints, i als que no són estudiants, perque allí hi havia altra gent que no tenia pinta d´anar a la universitat.

  Anime a tots els que puguen a anar esta vesprada a que s´unixen. A mi m´agradaria anar, però la setmana que ve tinc moltíssims examens i tinc que estudiar molt.

  Fins altra.

  PDS: Perdó pel meu valencià.

  Adeu.

 2. David Parreño Ruiz on desembre 10th, 2008 1:11 am

  Aquesta vaga ja ha passat i crec que la cosa s´ha modificat un poc. La ciutadania en anglés ha desaparegut cosa que em pareix be. El que no em pareix be es que entre un partit i un altre es piquen eixint només nosaltres, els estudiants, perjudicats i sense pensar en les repercussions que poden haver.

  Un salut.

 3. horn rimmed glasses on febrer 17th, 2012 3:48 am

  rubbish.

 4. fettabsaugung erfahrung on abril 11th, 2012 2:58 pm

  Bei der Güteklasse der geeigneten Brustimplantate geschrieben stehen heute diverse Designs zur Verfügung.

Leave a Reply