#escolademestres ja és referent

Posted on juliol 10, 2013 
Filed Under educació, formació

Acabem de tancar la participació a les I Jornades Akoe Escola de Mestres i ho fem amb una paraula: emoció. Emoció pel compromís d’un grup de mestres que ha estat a l’organització i ha fet possible aquest encontre tan necessari; quina gran tasca perquè tot anés rodat. Emoció perquè veure la segona setmana de juliol 400 persones inscrites sosté l’apunt de Xaier Melgarejo qui adverteix que moltes de les coses que es diuen sobre l’educació no són certes. I emoció també per la sensibilitat i el coratge de persones com el mateix Melgarejo o Mª Ángles Llorente o Neus Sanmartí que han mobilitzat els presents amb idees, professionalitat i compromís. Ens portem moltes idees que de segur aniran decantant-se en aquest espai; de moment rescatem en vídeo dos testimonis com el de Melgarejo i Llorente. Seguim!

#escolademestres

Comentaris

Leave a Reply