Taller de cinema per infants

Posted on juny 14, 2013 
Filed Under cinema, formació

taller_cinema_pedreguer

De nou Inma Jiménez ens fa arribar una proposta formativa d’interés, especialment perquè aquesta a més di girar al voltant de la creació cinematogràfica, va adreçada al públic més jove. Cert que es tracta d’un taller puntual localitzat a Pedreguer, però el detall enginyós de recuperar la infantesa dels rsotres més conneguts del cinema en la seua publicitat, és ja una invitació més que motivadora per tots i totes aquells xiquets i xiquetes de la Marina Alta d’entre 8 i 12 anys. Inma és ajudant de direcció en cinema. Va fer el màster en cinema documental de la UAB, sent seleccionada per produir el seu projecte amb TV3. Compta amb el màster en secundària i actualment centra el seu interès a introduir la producció cinematogràfica en l’ensenyament.

Els tallers tindran lloc a la Casa Municipal de Cultura (Pedreguer) des del 24 fins al 30 de juny de 2013 amb horari de les 9,30 fins les 13,30 h. La inscripció compta amb un màxim de 15 alumnes i es pot fer via Casa Municipal de Cultura fins el 21 de Juny. El cost és de 30 € amb descomptes per a aturats.

Comentaris

One Response to “Taller de cinema per infants”

  1. Inma Jiménez on juny 17th, 2013 9:48 am

    Moltes gràcies Jordi pel teu recolzament en l’impuls del Taller de Cinema per a xiquets de Pedreguer. Per un estiu de cinema!!

Leave a Reply