Mon Doc 1ª Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner

Posted on novembre 24, 2008 
Filed Under cinema, festivals

Darrerament el cinema documental està cobrant una especial rellevància en el panorama audiovisual actual. Paral·lelament a l’aparició de nous directors que ha reformulat certs paràmetres i han oferit una nova mirada mitjançant aquest gènere, esocoles i festivals han contribuit al seu resorgir. En aquest sentit cal celebrar l’aparició d’una nova mostra, internacional, lluny del registringit circuit de distribució de les grans ciutats. Comença avui a Montaverner, la Vall d’Albaida, Mon Doc 1ª Mostra de Cinema Documental de Montaverner.

A la seua web ens expliquen que la Mostra constarà de dues parts. La primera consisteix en un programa de projeccions que intentarà reflectir la situació actual del documental i oferirà l’accés a uns projectes que han arreplegat premis i èxits a nivell internacional. Junt a les projeccions hi haurà la possibilitat d’assistir a algunes xarrades protagonitzades per persones vinculades amb el documental mateix o amb la seua temàtica. En segon terme, es realitzaran uns Tallers Documentals per als més joves. Els Tallers tenen l’objectiu d’apropar el cinema documental als un grup de joves de Montaverner, no sols com espectadors, sinó també com creadors. Per això portaran a terme la creació d’un documental en totes les seues etapes (originar la idea, escriure un guió, filmar, muntar…), al llarg d’aproximadament una setmana. A 400 colps ens entusiasma saber de la posada en marxa d’aquest tipus d’iniciatives que aprofundeiexen en la teoria i pràctica de noves narratives. Esperem un bon futur per a Mon Doc.

http://www.mon-doc.org

Comentaris

7 Responses to “Mon Doc 1ª Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner”

 1. handyortung software free on març 25th, 2012 6:43 pm

  Useful Tips for Cell phone Protection

 2. hotgirls on abril 5th, 2012 6:51 am

  Who changes country changes luck. – Italian Proverb

 3. Ezekiel Mattocks on maig 1st, 2012 9:24 pm

  [...] Where are the Lymph Nodes? find out more, visit Lymph Node Cancer and also Treatment for Lymph Node Cancer [...]Find out more..

 4. we're on maig 9th, 2012 1:40 am

  Multumesc pentru continut interesant..

 5. http://www.nikolausservice.com on maig 19th, 2012 9:12 pm

  Weihnachtsmann Service Köln machen

 6. roulette tricks on juny 1st, 2012 11:13 pm

  roulette tricks bet

 7. Melodi Houtz on juny 2nd, 2012 10:36 am

  roulette tricks and tips

Leave a Reply