On the branch

Posted on juny 10, 2013 
Filed Under altres

on_the_branch

Al llarg de la setmana passada haureu comprovat que anàvem inserint una sèrie d’imatges gif animades sense més explicació ni referència. No és la primera vegada que atenem a un format recent, certament atractiu i inclús un tant hipnòtic, en barrejar asombrosament imatge fixa i moviment. Hui obrim la setmana desvetllant que aquestes imategs són creacions de l’artista i fotògraf resident en Estambul Erdal Inci. Sovint amb imatges de si mateix en situacions mundanes, Inci transforma instantànies simples en fascinants bucles de vídeo a un nivell veritablement inquietant.

La troballa ens ha vingut molt bé a més per explicar visualment que entrem en uns dies on l’adminsitrador de 400 colps, Jordi Orts, recentment nomenat coordinador de secundària a escolagavina (en substiutició per baixa maternal de l’anterior coordinadora Empar Martínez) haurà de fer alguns equilibris per mantenir el ritme de publicació actual. Ja sabeu, avaluacions, memòries, informes, comiats i tancaments, i un seguit de situacions, àmbits i plans de relació que pot ser ens acosten a allò que Kenneth J. Gergen proposava en la seua obra El jo saturat: dilemes d’identitat en el món contemporani. Tot i així, res que no partisca de les eleccions personals preses des de la il·lusió i el compromís amb els projectes. Bona setmana!

Comentaris

One Response to “On the branch”

  1. Paco Raga on juny 18th, 2013 12:15 am

    Doncs per a donar-te encara més ànim si cal, un regal d’un vídeo que és una xicoteta troballa:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zf-YtUuYCDE

Leave a Reply