9exili

Posted on maig 29, 2013 
Filed Under televisió

I front a l’exercici de control de les imatges i del pensament de la classe governant, assenyalat als apunt anteriors, afortunadament trobem exemples de compromís i acció cíutadana ben propers i necessaris. 9exili és la televisió online creada per treballadors i treballadores acomiadats per l’ERO d’RTVV. Expliquen al seu web que comprovat que l’ERO a RTVV no ha sigut més que una depuració ideològica que ha pretés ‘netejar’ la Ràdio i la Televisió valencianes de treballadors incòmodes amb el poder, han posat en marxa una eina de comunicació que permeta estar informats d’allò que realment ha passat i està passant a RTVV i a la societat valenciana; de qui han sigut els culpables, de com han espoliat el capital econòmic i humà de la empresa de comunicació pública més important que hem tingut mai els valencians.

La salut del nostre poble passa per la recuperació de la nostra RTVV, i la plataforma de la qual n’és altaveu vol ser una eina més. 9exili està obert a la participació de tot aquell que senta l’RTVV com a pròpia, tant fa si està treballant en ella, si l’han despatxat o si, com a ciutadà, entén la necessitat d’una RTVV pública, en valencià i de qualitat. Tot*s sóu benvinguts i benvingudes a aquesta la vostra casa. Suscribim el vers de Martí i Pol, hui més que mai ‘Tot està per fer i tot és possible’. El vídeo que acompanya l’apunt és l’acostament a la XV Edición de Cabanyal Portes Obertes 2013. Fa 15 anys les jornades de Portes Obertes que organitza la Plataforma Salvem el Cabanyal intenten conscienciar els valencians de mantindre un barri, sencer, unit, rehabilitat i viu. Amb tot, l’exili es carrega d’esperança si medien la web, el compromís i la creativitat.

Comentaris

Leave a Reply