Videoart viral

Posted on juny 1, 2013 
Filed Under video

Sovint hem destacat el caràcter viral d’alguns dels vídeos que hem portat ací, característica aquesta pròpia de l’ecosistema d’aquest blog: la xarxa. El passat cinc de maig, el ja clàssic i magnífic programa de La2, Metróplis, va estar dedicat a atendre aquest fenomen a partir d’una sèrie de peces destacades i de la premisa de que cada dia milers d’usuaris pugen a la xarxa nombrosos continguts multimèdia a tot el món. Ens arriben des de diferents mitjans i alguns es converteixen en veritables fenòmens de masses. Però entre els populars vídeos d’animals tendres i caigudes espectaculars que envaeixen les plataformes de vídeo més conegudes, i circulen a la velocitat de la llum traspassant fronteres, apareixen peces artístiques realment originals. Són interessants treballs que, utilitzant diferents tècniques i formats, han cridat especialment l’atenció del programa.

Una selecció de vídeos diferents, frescos, insòlits, i sobretot, únics, que trobats en l’univers virtual ens agradaria que suposaren una font d’inspiració per nosaltres mateix però també per eixe alumnat prosumer o cercant vies per donar forma a la seua creativitat. A gaudir-los.

Comentaris

Leave a Reply