Video Jam

Posted on novembre 22, 2008 
Filed Under altres, video

Fins ara no hem tingut l’oportunitat de viure una experiència com aquesta que proposen al Centre de Cultura Contemporània Octubre a València. El seu caràcter multidisciplinar, obert i espontani ens genera una bona dosi d’intriga sobre com resultarà la prosposta. La informació continguda a la web del centre és la següent:

Taller obert, on el públic pot veure en tot moment com es porta endavant el procés creatiu. El vídeo, la poesia, la performance, la música i el fanzine es donen la mà en aquest procés obert. Qualsevol persona que tinga algun coneixement o motivació pot intervenir, col·laborar o aportar idees. S’enregistraran performances, es recitaran poemas, es confeccionarà un fanzine i es mesclaran vídeos i fins i tot música. Des de les 16.00h s’articularà un taller en el hall de l’Octubre, obert a la participació. A partir de les 22.00h i a la terrassa, es mostrarà part del material que s’haurà gestat aqueixa mateixa vesprada i es repartirà gratuïtament el fanzine creat el mateix dia. El taller estarà dirigit per La Vídeo-Família Ambulant, col·lectiu pluridisciplinar d’artistes provinents del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears. La sessió comptarà també amb la participació dels Ligres Djs (València).

La cita, avui dissabte 22. Ens apropem?

http://www.octubre.cat/

Comentaris

4 Responses to “Video Jam”

 1. rechtsanwalt on febrer 18th, 2012 10:14 am

  home.

 2. fettabsaugung on març 15th, 2012 4:41 am

  Eine raue Äußeres gewährt eine bessere Integration in das Gewebe ebenso verhindert ein Verrutschen.

 3. handy orten o2 on març 26th, 2012 9:25 am

  Cell Phone Lookup – Reverse Search A Mobile Cellphone Number Today Prior to it being Too Late

 4. baterija on març 28th, 2012 2:19 am

  Touche. Sound arguments. Keep up the amazing work.

Leave a Reply