VII Jornades de cinema i gastronomia

Posted on abril 30, 2013 
Filed Under cinema, festivals

thrillergastronomic

Ara que de nou la gastronomia cobra protagonisme amb la qualificació d’El Celler de Can Roca com a millor restaurant del món i centra propostes com l’exposició a l’Ivam Art i Gastronomia: la cuina de la pintura (amb taller didàctic per a xiquet*s inclós) vos pot interessar saber que els propers 3, 4 i 9 de maig tindrà lloc una nova edició de les Jornades de cinema i gastronomia organitzades pel Cine Club Alzira. Aquestes jornades quedaran enmarcades per primera vegada en la I Setmana Gastronòmica que s’organitza a la ciutat riberenca. Certament el programa desperta l’apetit, tant de les jornades com de la pròpia setmana que a més inclou la convocatòria d’un nou concurs fotogràfic al voltant del mateix tema. Ací tenou el programa de les jornades i l’enllaç a la setmana:

Divendres, 3 de maig

19.00 h. Projecció del documental El pollastre, el peix i el cranc reial. [imatge]
20.30 h. Demostració Gastronòmica a càrrec d’Evarist Miralles

Dissabte, 4 de maig

09.30 h. Taller Babychef (iniciació a la cuina per a nens, curs impartit per membres de l’associació gastronòmica El Bullit).
11.30 h. Projecció de la pel·lícula Ratatouille.
19.00 h. Presentació del llibre Ànima mediterrània.
20.00 h. Projecció de la pel·lícula Deliciosa Marta en (v.o. alemany, subt.)

Dijous, 9 de maig

20.00 h. Projecció de la pel·lícula: El xef, la recepta de la felicitat (v.o. francès, subt.)
21.30 h. Tast de vins i formatges

Les projeccions es realitzaran a l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira així com la presentació del llibre. Les demostracions o degustacions es faran a la sala i exposicions núm. 2 de la Casa de la Cultura.

Comentaris

Leave a Reply