20a eacn

Posted on abril 25, 2013 
Filed Under centres, cinema, educació

eacn_textura

I com passa el temps, que de sobte són anys. Doncs de la mateixa manera que cantava Silvio Rodríguez ens hem plantat en la que serà la 20a edició de l’eacn · escola d’activitats culturals a la naturalesa d’escolagavina. Serà una edició un tant diferent doncs programada inicialment com cada any per a l’hivern, hagué de ser retardada per causes majors a la primavera. Aquest fet ha tingut repercusió en la matrícula i per primera vegada treballarem amb un grup reduït de 12 alumns de 3r i 4t d’eso. Tan se val, show most go on, i de segur que de manera intensa.

Després d’una xarrada intriductòria i de sensibilització a la proposta iniciarem el treball amb una pràctica de rodatge per entendre i practicar l’ús del temps en una acció mitjançant el muntatge. A la nit podrem comprovar les diferents opcions dels tres equips de rodatge. Divendres i dissabte ens ficarem de ple en el rodatge d’un curtmetratge de temàtica dura i en clau adolescent al voltant de les conseqüències terrorífiques de l’abandonament total a l’hedonisme més superficial i la manca de límits. Quasi des del primer moment de rodatge i al llarg del divendres compaterem amb la presència de Maria Torrent, script professional molt interessada en conéixer l’eacn i que a més ens acostarà de primera ma al món del cinema, els rodatges i les funcions d’una script.

Altres propostes com un taller nocturn de light paitng i el nostre habitual concurs de vídeocreacions a partir d’un fragment musical adobaran junt a jocs, moments d’esbarjo, dinars i sopars, plua i sol, claqueta, càmera i acció… aquesta 20a edició.

· TORNAREM A PUBLICAR DILLUNS 29 ·

Comentaris

2 Responses to “20a eacn”

  1. Clara on abril 29th, 2013 9:00 pm

    fotos fotos fotos fotos!

  2. admin on abril 30th, 2013 11:09 am

    Clara; estaria moooooolt bé que vos/t’animares a fer el resum; què et sembla? ;)
    Una abraçada

Leave a Reply