Dues flors per a un cavallet

Posted on abril 29, 2013 
Filed Under cinema

Just aterrats de la 20a edició de l’eacn (en farem el resum), volem encetar la setmana acostant-vos a un nou projecte audiovisual que nosaltres ja seguim amb molt d’interés. Es tracta de Dues flors per a un cavallet de la realitzadora galega establerta a València Susana Rey a la que sempre estarem agraïts per la seua col·labració amb nosaltres. Per la seua capacitat narradora i la seua sensibilitat en el tractament, tots els projectes de Susana resulten si més no suggerents. I aquest sembla serà un bon i necessari documental sobre autoocupació, bioarquitectura, territori, medi ambient, somnis i art al País Valencià d’ara. Susana Rey va acompanyar i enregistrar al llarg de l’estiu passat el treball d’una colla de membres de l’Assemblea d’Aturats de Paterna que, amb la voluntat de generar el propi treball, van passar de ser obrers de la rajola a esdevenir ecoobrers de la canya i el fang, elements que constitueixen dos dels pilars de la bioarquitectura.

Amb tot aquest material i una mirada personalíssima es prepara per muntar el documental (#2florsx1C). Convençuts que serà un treball bell i compromés; de qualitat, arrelat al territori, que explora les possibilitats de la construcció sostenible i dels somnis més íntims, vos demanem que almenys feu una ullada amb detall a la pàgina de Verkami i ja decidiu, si podeu i voleu, de col·laborar-hi.

El 3 de maig n’hi haurà presentació a Benimaclet, en el marc de la Universitat Lliure de Benimaclet.

http://www.verkami.com/projects/4683-dues-flors-per-a-un-cavallet

Comentaris

Leave a Reply