Campament d’estiu audiovisual

Posted on abril 19, 2013 
Filed Under cinema, educació, formació

mussol

De nou ens escriu Josep Arbiol per donar a conéixer altra de les tantes iniciatives interessant que des de l’Associació Cultural Jordi el Mussol estan posant en marxa. La darrera és l’organització d’aquest Campament d’Estiu Audiovisual que tindrà lloc de l’1 al 7 de juliol en les instal·lacions del Complex d’Oci Eduvatiu “Entrenaranjos” a L’ Enova, València. El campament està adreçat a xiquets i xiquetes d’entre huit i catorze anys i tractarà d’acostar-los al món dels audiovisuals i de fer-los partíceps del mateix, així com de viure una aventura increïble i emocionant aquest estiu. A més, també es duran a terme altres activitats com rutes de senderisme, activitats aquàtiques, esports, descobrint els animals de la granja, etcètera. L’oferta és de 40 places amb un preu de 290 € amb tot inclós. El programa és ben farcit i el podeu consultar junt amb altres detalls (inscripció, condicions…) a la web que han generat per l’ocasió. Nosaltres seguirem amb interés la proposta i ja saben que compten amb 400 colps per contar i fer-nos partíceps d’aquesta aventura formativa.

Comentaris

Leave a Reply