Taller de cinema amb Manuel Gutiérrez Aragón

Posted on març 21, 2013 
Filed Under cinema, formació

manuel_gutierrez

Les propostes formatives en cinema de l’EACC · Espai d’Art Contemporani de Castelló ens deixen sovint bocabadats, tant per l’interés i la qualitat del programa com per l’accesibilitat econòmica de les mateixes amb preus realment econòmics. Així, del 8 al 12 d’abril de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00 h tindrà lloc el taller de cinema amb Manuel Gutiérrez Aragón. Director, guionista i escriptor Gutiérrez Aragón (Torrelavega, 1942) és una peça clau a l’hora d’entendre un període fonamental de la història del cine espanyol més recent. Al llarg del taller el director abordarà a nivell teòric aquells aspectes creatius que han configurat el seu mode d’entendre tant el cinema com la literatura i que, sense renunciar a la comercialitat, li va permetre consolidar una veu pròpia en el sempre dificultós panorama cinematogràfic.

Amb un preu de 50 € i les places limitades a 15 persones, es pot formalitzar la inscripció fins el 4 d’abril o quan es cobrisquen les places mitjançant un correu electrònic a actividades@eacc.es o al telèfon 964 72 35 40.

Comentaris

Leave a Reply