1ª Mostra de Cinema Palestí

Posted on octubre 31, 2008 
Filed Under cinema

Aquest passat dimarts 28 d’octubre va començar la III Marató cultural MARHABA Palestina! que durant 30 dies aproparà la cultura palestina als barris i pobles del País Valencià, les Balears i Catalunya. L’edició d’enguany té com a plat fort la I Mostra de Cinema Palestí a les filmoteques de València, Catalunya i Mallorca. Alguns dels títols que ens permetran conéixer millor la realitat del poble palestí són “Jenin, Jenin” (Mohammed Bakri, 2002), “Palestina Blues” (Nida Sinnokrot, 2006) o “Paradís Perdut” (Ebtisam Mara’ana, 2003). La mostra estarà en cartell fins el 9 de novembre, però la marató es prolongarà i a més de cinema, la rica i intensa proposta inclou titelles, exposicions, conferències, música, teatre, i molt més.

_Palestina.cat
_programa a la Filmoteca de València

Comentaris

Leave a Reply