Me’n vaig a la mascletà

Posted on març 15, 2013 
Filed Under video

Hui, a l’escola, és dia de falla. S’acosta la fi de l’hivern, tanquem trimestre, cremem ninots i ens abandonem a la xocolata i els bunyols. Si bé sempre estem atents als fenòmens virals que emergeixen de tant en tant a la xarxa, és cert que no solem donar-los ressó. En època de #pantallaglobal, quan la pantalla esdevé món i el món pantalla, podem passar en un tancar i obrir d’ulls d’allò més local a Korea o l’Horta a la globalitat més extrema d’un vídeo que esdevé fenòmen mediàtic a tot el planeta. L’exercici remix acaba per potenciar la viralitat i multiplica exponencialment els efectes de les vídeocreacions. D’allò local a lo global i viecervesa, del Gangnam style al Dolçaina style passant per internet. Temps doncs de parèntesi fester en aquestes latituds i com que no sabem ben bé com incidirà en la publicació, vos deixem una bona dosi de combustible per a falles. Alerta, que els de la penya Cristal Dior de Gilet s’acosten a les dos-centesmil mil visites a you-tube del que a ben segur es va a convertir en un dels himnes d’aquestes festes. Au, me’n vaig a la mascletà!

Comentaris

Leave a Reply