… i en la secció escolar del Mira’m…

Posted on octubre 28, 2008 
Filed Under centres, festivals, video

En la secció escolar, el CP Cristóbal Colón de Benetússer es va alçar amb el primer premi amb “La reina de la nit” una intensa proposta que va implicar a bona part del poble i amb la qual els companys de Benetússer ja havien obtingut altres guardons. El segon premi va ser per a l’IES Blasco Ibáñez de Cullera per “La síndrome del caragol” (imatge) fruit del treball de classe de l’optativa de Comunicació Audiovisual en 4t d’ESO al llarg del curs passat. Els companys de Cullera mitjançant la seua productora audiovisual La Negra Flor Pic. tornen a estar al palmarés d’un festival com a reconeixement a la important tasca educativa que desenvolupen al voltant de l’audiovisual. Precisament és Gonçal Garcia qui ens informa del resultat del festival i ens proporciona la nota de premsa i l’arxiu gràfic de la seua producció. A tots, enhorabona! I ja sabeu que 400 colps pretén ser un espai de construcció col·lectiva i vos anima a fer-nos partíceps dels vostres projectes i les vostres idees.

Comentaris

5 Responses to “… i en la secció escolar del Mira’m…”

 1. Seth Suiter on abril 1st, 2012 6:43 pm

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch,

 2. dhgate scam on abril 6th, 2012 7:44 pm

  Denita Zaverl

 3. http://Megavideoh.com on maig 11th, 2012 11:12 am

  existe forbag habit plutocracy enrique rockin Pic paradoxes farias

 4. bridesmaid dress on juny 6th, 2012 9:52 am

  please let me see them.

 5. simulateur gw2 on juny 16th, 2012 12:58 am

  |

Leave a Reply