“Rascayu el Garrepa” guanya el Mira’m 08

Posted on octubre 28, 2008 
Filed Under festivals, video

Ja fa més d’una setmana que es varen lliurar els premis d’aquest festival el qual a poc a poc es va consolidant en un dels més interessants de la cinematografia del nostre territori. El curt titulat “Rascayu el Garrepa” es va alçar amb el primer premi de la secció oficial del Mira’m, d’aquesta tercera edició del festival de curtmetratges en valencià de Sueca. El jurat va atorgar la major puntuació a aquesta producció dirigida per Mingu i Tristam, directors que han contat amb un repartiment format per Josep Maria Pradell, Josep Llach i Pere Trabal. El guardó ho va lliurar en el claustre de la Biblioteca Suecana pel regidor de Cultura de Sueca, Josep Navarro. El segon premi va ser per a “Franky es transforma, un curtmetratge d’animació dirigit per Carles Gómez. Aquest curt també va ser el que més vots va rebre per part dels assistents.

Comentaris

Leave a Reply