Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

Posted on octubre 27, 2008 
Filed Under altres

A l’octubre de 2005, la Conferència General de la UNESCO va aprovar la proclamació del 27 d’octubre com el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, com una manera de construir la conciència global en la conservació de l’herència audiovisual. La data remet al 27 d’octubre de 1980, quan la Conferència General va adoptar “la recomanació per a salvaguardar i preservar les imatges mòbils”. Aquest va ser el primer instrument internacional per a declarar la importància cultural i històrica de pel·lícules i enregistraments de televisió, i demanant passos decisius per a assegurar la seua preservació. Nosaltres posem el nostre granet de sorra recordant l’event i convidant-vos a participar amb propostes o a fer-nos coneixedors d’aquells projectes que podeu estar realitzant.

Comentaris

2 Responses to “Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual”

  1. Bankrecht on febrer 18th, 2012 2:12 am

    Jo ann henny opportune characterise imbroglio dies payable equine Diandra

  2. Sheree Gorvin on març 27th, 2012 5:44 am

    Whenever I use epilator I get sooooo many? ingrown hairs and it’s so annoying!

Leave a Reply