Càsting: es busquen actors i actrius

Posted on febrer 25, 2013 
Filed Under cinema

nacho_ruiperez_escuela2

Tot i que encara no coneixem en persona a Nacho Ruipérez (en la imatge amb alumnat de la que va ser la seua escola) els nostres camins es tornen a creuar. I és que Nacho, director de cinema d’obres com el curtmetratge La victòria d’Úrsula i el llargmetratge Blue Lips, ha considerat que 400 colps podia ser un bon mitjà també per convocar a aquells que puguen estar interessats en el càsting de la seu propera producció. Es tracta d’un curtmetratge de factura professional i amb perspectiva de transformar-se a formats majors si la cosa funciona. El que busca la productora en concret són xiquetes de 5 a 13 anys i xiquets de 3 a 10 anys. No és necessària experiència prèvia i tan se val el color de la pell o dels ulls doncs allò que necessiten és actitud. La idea inicial, si tot va rodat, es rodar a finals de juny per tal de no generar interferències en curs escolar. D’altra banda, per tal que es puga rodar íntegrament en valencià, la productora hi posarà un coacher a disposició dels actors en cas que tinguen alguna dificultat. Així, si al vostre voltant hi possibles actors i actrius amb gust per l’actuació i esteu interessats, heu d’enviar una foto actual de cara i cos sencer, abans del 4 de març, a l’adreça casting@ryumedia.es.

Comentaris

3 Responses to “Càsting: es busquen actors i actrius”

 1. Francisco Román on març 4th, 2013 8:59 am

  Bon dia,
  us estic intentant enviar a l’adreça
  que proposeu les fotos del meu fill i
  m’en torna els correus. Hi ha cap
  problema, per favor? Gràcies

 2. 400 colps on març 4th, 2013 6:14 pm

  Hola Francisco:

  L’adreça que hi posem a l’apunt és la de la productora, epr tant nosaltres no podem revisar què correu entra i quin no. En principi està bé i no em costa que altres persones hagen tingut cap problema. No sé, se m’acudeix, si l’has pogut copiar amb el punt final després de .es? Tens una altra adreça de correu, o de altre gestor, per comprovar si també passa. Ja ens dius; sort.

 3. admin on març 4th, 2013 6:17 pm

  Hola Francisco:

  L’adreça que hi posem a l’apunt és la de la productora, per tant nosaltres no podem revisar quins correus entren i quins no. En principi està bé i no em costa que altres persones hagen tingut cap problema. No sé, se m’acudeix, si l’has pogut copiar amb el punt final després de .es? Tens una altra adreça de correu, o d’altre gestor, per comprovar si també passa? Ja ens dius; sort.

Leave a Reply