Dia mundial de la salut mental

Posted on octubre 23, 2008 
Filed Under altres, cinema

El passat 10 d’octubre es va cel·lebrar com cada any el dia de Salut Mental. L’aula de cinema de la Universitat de València i dins les Jornades amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental ha programat per avui dijous la taula rodona i debat Esquizofrènia: un debat obert. El col·loqui es realitzarà a partir del visionat de la cinta documental “1% esquizofrenia”, dirigida per Ione Hernández i produïda per Julio Médem. Es contarà amb la intervenció d’Alberto Roy (Asociación por la Salud Integral del Enfermo Mental-ASIEM) i d’Eugeni Gregori (afectat per una malaltia mental). “1% Esquizofrènia” transporta a l’espectador a un recorregut laberíntic poblat d’espais múltiples on els prejudicis es transformen en invitacions d’apropament a compartir allò misteriós, dolorós, impensable i humà d’aquesta malaltia que avui dia afecta a més de 52 milions de persones arreu del món. A les 19.30 h. a l’Aula Magna. Entrada lliure, aforament limitat.

http://www.juliomedem.org/filmografia/esquizofrenia.html
http://www.uv.es/cultura/v/docs/actcinema#0

Comentaris

Leave a Reply