Estudiar en primavera

Posted on febrer 18, 2013 
Filed Under cinema

estudiar_en_primavera

Clara Dies, alumna de l’IES Lluís Vives de València, va assenyalar al seu xicotet parlament en el concert de #PrimaveraValenciana, que la finalitat d’aquest no era tant per conmemorar els fets que tingueren lloc ara fa un any, com per recordar tot el que queda per fer. D’ambdues maneres doncs podem llegir també l’estrena del documental Estudiar en primavera que recull el testimoni dels estudiants de l’IES Lluís Vives de València, protagonistes de les mobilitzacions en defensa de l’ensenyament públic de qualitat durant 2012; ells i elles eclosionaren la #PrimaveraValenciana. Organitzada per l’Assemblea Lluís Vives i l’Associació Jurídica Primavera Valenciana amb la col·laboració de l’Octubre CCC, la projecció tindrà lloc al mateix Octubre CCC el proper dijuos 21 a les 19.30 h. La data d’estrena el documental no és casual: és el dia que es compleix un any de la fi dels colps. Les agressions policials van succeir-se entre el 15 i el 20 de febrer de 2012, però a partir del 21 de febrer, amb les porres callades i un nou cap de policia al càrrec, València va sortir al carrer en massa i en pau.

Direcció: Amparo Fortuny
Muntatge: Mikel Iribarren
Càmara: Carlos Beltrán
Foto fixa: Germán Caballero, Pablo Garrigós
Grafisme: Ricardo Linares

21.02.13  |  19.30 h  |  Octubre CCC

Comentaris

Leave a Reply