1.000 apunts!

Posted on febrer 13, 2013 
Filed Under altres

1000_apunts

El pas del temps és inexorable doncs no pot ser evitat, eludit o detingut. I si en el devenir d’un bloc significa exigència, és també característica que el defineix. Volíem escriure l’apunt amb més temps per a la reflexió del que significa el fet però passat carnestoltes hi havia la premura per recuperar el ritme de publicació i deixar enrere l’apunt anterior, l’apunt 1.000 de 400 colps. Així que tot i que breu, aquest vol ser un apunt de celebració. Perquè caram, també les xifres són importants i de 1.000 nosaltres en fem la traducció ben positiva: compromís, projecte, creativitat, constància, satisfacció… Quan ja fa temps els blocs formen part de l’ecosistema digital precisament en trobem molts de fòssils i seguir apostant pel format i per tot allò que ens ha proporcionat ens fa pensar que publicarem molts més apunts. En un horitzó proper, la creació d’un equip de redacció, producció i realització amb alumnat. Per molts apunts!

Comentaris

One Response to “1.000 apunts!”

  1. Paco Raga on febrer 14th, 2013 3:23 am

    Enhorabona! No sols feu 100 apunts, sinò que són (a més) apunts reposats, sense accelerons ni hiperproducció. Fins i tot amb pauses, períodes de descans i un important RESET. I amb tot, MIL apunts. Ahí queda això. Per molts anys.

Leave a Reply