S’acosta carnestoltes

Posted on febrer 6, 2013 
Filed Under cinema

carnestoltes_i_cinema

El maridatge entre el vi i el menjar és el procés de casar metafòricament a un aliment amb un vi amb la intenció de realçar el plaer de menjar-los. Doncs ens serveix el concepte per analogia amb el que fan al Cineclub Alzira amb el cinema i altres components a maridar. I és que sempre trobem motius per casar el seté art amb altres disciplines amb la intenció de realçar ambdues i passar-ho bé. Així que com s’acosta la festa de carnestoltes, la nostra companya Patri Aranda ens informa puntualment de la darrera proposta. Es tracta d’una celebració molt cinematogràfica de les carnestoltes. Aquest dissbte 9 de febrer, projectaran primerament dos curts -”Papas Lolita” (1983.Super8. Panda Beniali) i “Mujer Pantera” (8vídeos Producciones Limbotheque)- i després hi haurà un concert del grup El cartero rockero.

També Neus, gerent de la sala de concerts Simbiosi d’Alzira ens ha enriquit la informació. Simbiosi és un espai que va néixer amb l’objectiu d’omplir un buit cultural i d’oci diferent a la ciutat. Ara porta un any i uns mesos d’activitat i en aquest periode han sigut molts els concerts, monòlegs, exposicions, actes culturals i d’altres que han tingut lloc a la sala. Una fita ben especial per a Simbiosi va ser tenir l’oportunitat de presentar el nou cd d’Els Amics de les Arts (convertit en disc d’or en tan sols dos mesos) ‘Espècies per catalogar’. Amb tot ha sigut tot un repte arribar fins ací i tot un plaer haver oferit música i vida al públic assistent.

Ah, tot per la simbòlica xifra de 5€ amb una consumició i sempre animant-vos que veniu disfressats del vostre personatge de cinema preferit, serà més divertit, no creieu?

Comentaris

Leave a Reply