Lliurament dels Tirant Avant d’Escolar 2013

Posted on gener 17, 2013 
Filed Under centres, cinema, festivals

tirant_avant_2011

Ja hem anunciat que aquest divendres i dissabte tindrà lloc a València el que de ben segur ha de ser l’esdeveniment de l’any pel que fa a cinema i educació al nostre territori. La Ia Mostra Internacional de Cinema Educatiu organitzada per l’Associació Cultural Jordi el Mussol ha generat una expectativa ben positiva fonamentada en moltes raons. Llegiu si no l’encorajador apunt que li dediquen des de nonada. I entres aquestes raons està que la pròpia mostra recupera l’organització del lliurament de Premis Tiran Avant d’Escolar que es varen quedar sense la seua edició de 2012 fruit de l’esperpèntica situació de les retallades.

Un jurat format per professionals de l’educació i del cinema atorgarà un premi per cada categoria i podrà fer-ho igualment amb altres premis i/o mencions especials en cadascuna de les categories. Els guardons seran llirats aquest divendres tot just després de la cerimònia d’apertura de la mice. Convocats per l’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual (l’aiffa) els Premis Tirant Avant a les Produccions Escolars Valencianes 2012-2013 aplega produccions audiovisuals realitzades durant els darrers dos anys als centres educatius de formació primària, secundària, batxillerat o formació professional del PAaís Valencià, sempre que no hagen estat presentades en edicions anteriors. Estem d’enhorabona.

Comentaris

Leave a Reply