Atenció, encara esmenem detalls

Posted on gener 8, 2013 
Filed Under altres

Com que hem migrat els serveis web d’escolagavina a un servidor extern, encara hem d’esmenar alguns detalls que no acaben de funcionar correctament. En aquells apunts encapçalats per una imatge, aquesta no apareix (mireu baix el dedicat a foroimatge). De la mateixa manera no podem afegir noves imatges a les columnes laterals; suposem que degut a canvis en el directori a la carpeta d’imatges. A més, si cliqueu sobre el títol d’un apunt aquest es redirecciona a una URL provisional que era escolagavina.cat/400colps. Detalls que aparentment no tenen importància però que ja ens han generat alguna disfuncionalitat. Estem en contàcte amb els tècnics i esperem que aviat tot funcione correctament.

Comentaris

Leave a Reply