Oh my heart. FINS AVIAT

Posted on novembre 18, 2012 
Filed Under altres

El motor del motor necessita taller i reparació. L’expressió no déixa de ser un gest de complicitat cap a aquelles persones que em conéixen. M’estalviaré detalls per no resultar tremendista però res que no siga d’aquest món, d’anar i venir, créixer i conéixer els propis límits, de la incertesa última que a tots ens habita.

Així que atenció, deixarem de publicar en un temps. No sé si seran dues setmanes o pot ser més; però ínitmament convençut que tornaré amb desig i il·lusió perquè this place is the beat of my heart, oh my heart.

Fins aviat
Jordi | 400 colps admin

Comentaris

2 Responses to “Oh my heart. FINS AVIAT”

  1. Paco Raga on novembre 20th, 2012 1:05 am

    Fins avui mateix: t’he vist. M’has mirat, no crec que ho recordes més endavant. Ep, Jordi, jo t’he vist de categoria. La resta, com qui diu, és deixar passar les hores prescriptives. Així que, de moment the heart is working! Una abraçada.

  2. Francesc López on novembre 24th, 2012 11:19 pm

    Jordi, que el motor del motor tornarà a funcionar com cal i serà el motor d’aquest bloc n’estem ben segurs perquè la màquina és molt bona. Que siga ben aviat i no coste massa (en temps)la reparació. Ah, i com es paga en estima al taller, els de LLIMA te n’enviem un bon grapat; saps que te’n tenim molta.
    La meua roda també necessita ja una reparació i es produirà aviat. Enguany si que farem allò de nou any i noves il·lusions amb gana!
    Una abraçada

Leave a Reply