FIC-CAT 2013: centres educatius

Posted on novembre 17, 2012 
Filed Under cinema, festivals

Foroimatge, MICE i ara FIC-CAT, ha sigut aquesta una setmana de notícies fresques i bones de festivals i encontres de cinema i audiovisual escolar o com el cas que ens ocupa hui, amb una programació ofcial molt més ampla però amb el detall i l’aposta per atendre el treball dels joves. I volem fer costat a cadascuna d’aquestes iniciatives que sorgeixen o aguanten en temps de pretesa homogeneització i adoctrinament. Cada encontre esdevé quasi un acte de rebeldia senzillament perquè conviden a pensar, a conéixer noves maneres, realitats diferents o compartides, altres narratives.

De nou es posa en contacte amb nosaltres l’Antonio Barrero, director del FIC-CAT qui encorajat ens conta: Malgrat les dificultats de tot tipus que ens envolten, i contravenint les normes més elementals de prudència, la gent del FIC-CAT ens hi tornem a posar. I ho fem amb el propòsit de consolidar l’estructura i el nivell assolits en els 5 anys que portem de Festival. Així doncs mantenim els llargmetratges a concurs, l’aposta per les creacions dels centres educatius, els 5 dies de projeccions, les sales alternatives, les categories i la quantia dels premis, el vermut-tertúlia, el premi honorífic i les sorpreses. Perquè hem de ser prudents si del que es tracta és d’avançar? Esperem una gran participació dels centres docents del País Valencià. Una abraçada des de Catalunya!

La seu de l’encontre es Roda de Berà i l’edició de 2013 tindrà lloc entre els dies 5 i 9 de juny. El termini de presentació d’obre s’acaba d’obrir i finalitzarà el 3 d’abril. No deixeu de consultar el seu web per a concretar les bases i el programa. Nosaltres continuarem informant d’un festival que ens fa sentir a casa.

http://www.fic-cat.cat/

Comentaris

Leave a Reply