Estrena de “Mengem S.A.”

Posted on novembre 6, 2012 
Filed Under cinema

Tot just abans de tancar el curs passat obríem una nova col·laboració amb el col·lectiu audiovisual Melderomer i anunciàvem que estava pròxima l’estrena del seu primer documental Mengem S.A. · Agricultura Ecològica i Sobirania Alimentària al PV”. Ara acabem de rebre un mail, per anunciar-nos que l’estrena tindrà lloc aquest divendres, 9 de novembre, a les 19 hores, al Musical de Benimaclet (carrer Baró de Sant Petrillo, 14). Al mail fan extensiva la invitació a l’alumnat i a tots aquells que pugau tenir interés en Mengem S.A. un treball audiovisual de 43 minuts de durada que dóna veu a diversos col·lectius i personalitats que treballen des de diferents sectors per l’agricultura ecològica i la sobirania alimentària del País Valencià. El documental està estructurat en dos parts: una primera on es plantegen i s’expliquen els diversos problemes de l’actual sistema agroalimentari i una segona part on es parla d’alternatives al mateix. I tot, amb la lluita dels veïns de Benimaclet per recuperar els horts urbans com a fil conductor de la història. L’acte d’aquest divendres començarà amb una breu presentació per part de membres del col·lectiu Melderomer, seguida de la projecció del documental. En acabar, s’obrirà un torn de paraules per debatre, preguntar o fer propostes sorgides a partir del visionat de Mengem S.A..

A la xarxa ja està disponible el tràiler del documental que el podeu veure ací mateix. A més, podeu trobar més informació sobre Melderomer al lloc web del col·lectiu www.melderomer.tv Després d’aquesta presentació a Benimaclet, n’hi haurà una segona a Gandia, el dijous 15, a les 19 hores, a la Sala de Conferències del Campus Universitari.

Comentaris

Leave a Reply