Cinema & Jazz

Posted on octubre 19, 2012 
Filed Under cinema

Aquest divendres 19 d’octubre tindrà lloc l’inici de temporada del Club Cinema Alzira. I comencen de la manera més suggerent ja que coordiants amb l’Aljazzira Jazz Club barrejaran les que algú ha consideat les arts més importants del segle XX i que tantes vegades han anat de la ma com són el propi cinema i el jazz. Per començar, a les 20.00 h. projectaran en versió original subtitulada la vitalista Hellzapoppin’, en la qual dues estreles del vodevil estan rodant una pel·lícula, però el director no està satisfet amb ella. Per a acontentar-lo, decideixen contractar un guionista jove d’imaginació desbordant. A les 23.00 h. sonarà el jazz en directe amb el concert de la Spirit Rhythm Band que es mourà pels terrenys de l’spirit of Saint Louis i el lyndy hop.

Tot tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Alzira i sapigau que després de la pel·lícula i abans del concert, se servirà un vi d’honor. Bé que necessitem en aquestos temps, espais i moments pel gaudi i per recarregar l’espirit. Hellzapoppin’!!!

Comentaris

Leave a Reply