La història a través del cinema

Posted on octubre 15, 2012 
Filed Under cinema, publicacions

Ja hem comentat amb anterioritat la magnífica tasca que desenvolupa Cinescola posant a l’abast una quantitat de recursos força interessants sobre cinema i pedagogia. Ara ens informen puntualment de la seua darrera novetat editorial. Es tracta del llibre La historia a través del cine amb 10 propostes per treballar la història a través del cinema a l’aula. Seguint una seqüència cronològica que abraça des de l’antiguitat fins a la contemporaneïtat, aquest llibre recull deu pel·lícules històriques i ens les presenta en forma de propostes didàctiques perquè, amb les matisacions i adaptacions pertinents que es vulguen, des de sisè curs de l’educació primària, passant pels quatre cursos de l’educació secundària obligatòria fins al batxillerat, i no oblidant l’educació d’adults i l’educació no formal, podem desplegar-les en la nostra tasca diària amb l’alumnat. Adreçat fonamentalment al professorat que té la voluntat d’introduir el cinema en les seues classes d’història, aquest llibre ofereix un conjunt de reflexions, orientacions metodològiques i un material didàctic degudament assajat i validat.

http://www.grao.com/llibres/la-historia-a-traves-del-cine

Comentaris

Leave a Reply