insTANTS

Posted on octubre 10, 2012 
Filed Under video

Mar Gutiérrez, de qui ja hem tingut la sort de comaprtir treballs seus ací, ens fa una piulada per avisar-nos de la darrera entrega d’aquesttapluja. Unbekkant Berlín (a la finestra lateral central) és una mirada personal a una ciutat tant fascinant i impossiblement coneguda del tot com Berlín. Bon moment doncs per revisar què ha estat fent Mar en aquest temps. Però en endinsar-nos pel canal d’aquesttapluja ens ha cridat poderosament l’atenció insTANTS. Ens ha deixat bocabadats. Tot just en el moment en que Instagram supera twitter en usuaris actius de mòbil, fet que posa de relleu el poder de la imatge en la comunicació personal i social en un format fotogràfic concret proper a la polaroid, Mar fa una volta i exporta la idea a format vídeo. I ho fa per elaborar una peça bella per senzilla i poètica que denota una vegada més la seua capacitat i el bon gust per la imatge, les textures, el moviment, el so, el paisatge… En fi Mar, enhorabona i ja saps que estàs més que convidada a ser col·laboradora activa de 400 colps; si necessites pensar com, nosaltres tenim moltes idees. Aquesta darrera part, ja sabeu, la fem extensiva a qui estiga receptiu.

Comentaris

Leave a Reply