The Co-operative Film Festival

Posted on octubre 1, 2012 
Filed Under cinema, educació, festivals

Francesc Felipe, altra de les persones que des d’ací li cuquem l’ull per veure si s’anima a col·laborar més directament amb la publicació d’apunts, ens fa arribar la informació sobre aquest festival, que tot i que a l’agost va tancar el periode d’inscripcions, paga la pena conéixer. El Festival de Cinema de Co-operative és una iniciativa juvenil, de caràcter no competitiu i sense ànim de lucre organitzat per The Co-operative amb l’objectiu d’animar els joves a cooperar, desenvolupar la creativitat i expressar-se. És una gran festa al voltant del cinema per a la joventut creativa i un dels festivals de cinema amb més trajectòria doncs porta 46 anys, gairebé mig segle, mostrant pel·lícules realitzades per joves.

Enguany el festival tindrà lloc a Manchester l’1 i el 2 de novembre, com a part de la celebració de l’Any Internacional de les Cooperatives (www.2012.coop). A les projeccions es mostraran al voltant de 100 curtmetratges. A més, també hi haurà tallers i un munt d’activitats moltes al voltant del cinema i els mitjans de comunicació en general. Com a cooperativistes no podem de deixar de seguir la pista a The Co-operative Film Festival (hem posat dal el vídeo de 2010 que és el que tenen al seu web).

http://www.co-operative.coop/filmfestival/

Comentaris

Leave a Reply