Blogexpo

Posted on setembre 28, 2012 
Filed Under fotografia

Al voltant del treball de Marta Ortells ja n’hem parlat ací. De fet, Marta és de les persones que ha col·laborat amb nosaltres alguna vegada i continuem temptant-li perquè les seues aportacions sempre resulten enriquidores. Ara Marta llança una proposta fotogràfica que hem pensat paga la pena difondre. Es tracta de BLOGEXPO i en ella ens convida a enviar-li una foto del BLAU del nostre estiu d’ací al diumenge nit. Poseu el  nom i el títol (blau o el que vullgueu) a l’arxiu i d’aquesta menra tindrà el gust d’acollir al bloc a tot aquell que participe a la propera edició de BLOGEXPO. La publicació de les imatges tindrà lloc el proper dimarts 2 d’octubre.

Marta, nosaltres mirarem al nostre arxiu i no oblides que ací també tens un altre racó.
[va que queden pelats els apunts sense poder posar imatges]

Comentaris

Leave a Reply