Permís per parar

Posted on setembre 27, 2012 
Filed Under altres

Així ha sigut, senzillament ens hem donat permís per parar una estona. S’ajunten diverses circunstàncies relatives al motor de publicació que n’és Jordi Orts, administrador del bloc. Les menys personals, que continuem amb un problema tècnic que ens impedeix pujar imatges al bloc i que hi ha altres tantes coses que atendre a nivell professional en un inici de curs sempre intens. D’altres més properes i ínitmies passen pel canvi de condició en que et situa la ja comentada paternitat. Dedicar-li temps a una criatura te’n lleva de dedicar-li-lo a l’altra. A més a més, no fem, o no faig, el pas definitiu cap a la consolidació d’un equip de redacció més o menys estable. Les col·laboacions externes de moment també es mantenen tímides i cert pudor ens invaeix a l’hora de convidar nous col·laborador*s sense molta cosa que oferir.

Però bé, ací està aquest apunt i sense aventurar-nos massa a pensar que tornem de ple, si volem recuperar el pols de la nostra particular actualitat i especialment el contacte amb persones com Pilar. Amb la posada en marxa a l’octubre d’una nova edició del Cicle de Cinema en V.O. indagarem en la creació d’eixe equip amb alumnes i altres possibilitats necessiten un poc més de temps per agafar forma.

Ja veieu que aquesta apunt no porta imatge. Pot ser seguirem així uns dies fins donar trobar alguna eixida a la que sembla una incompatibilitat entre el sistema operatiu que fem servir i la versió de wordpress instal·lada al servidor d’escolagavina; actualitzar-la no n’és tan senzill.

Comentaris

Leave a Reply