Televisió amb fronteres imposades

Posted on setembre 12, 2012 
Filed Under televisió

Ahir, 11 de setembre, PP i UPyD tombaren amb els seus vots al parlament espanyol la ILP Televisió sense fronteres que, entre d’altres, havia de permetre que els valencians poguérem tornar a veure amb total normalitat TV3. La Iniciativa Legislativa Popular havia sigut formulada per Acció Cultural del País Valencià i havia aconseguit la seua tramitació gràcies a les més de 650.000 signatures de ciutadans i ciutadanes farts de la manipulació mediàtica i de les agressions a la llengua i al país. Per tombar-la, l’excusa ramplera al segle XXI ha sigut una vegada més les dificultats tècniques, argumentació sostinguda amb cinisme absolut i manca total de voluntat política. Des d’ACPV es pregunten ‘No són conscients que negar el reconeixement de la diversitat lingüística i cultural de l’estat no la farà desaparèixer, sinó que, al contrari, augmentarà el sentiment de distanciament respecte a un estat en el qual cada dia ens sentim menys representats i respectats?’ La notícia obviament ha sigut silenciada als mitjans estatals i nosaltres volem aportar la nostra acció a construir noves alternatives, altres narratives. Fem audiovisual, en valencià i cada nou curs és un nou repte. Seguim!

Comentaris

Leave a Reply