IV Nit de les Cooperatives Valencianes d’Ensenyament

Posted on setembre 4, 2012 
Filed Under centres, educació, video

Efectivament reprenem el fil on el vàrem déixar. I és que una de les activitats de pes amb la qual tancàvem el curs passat va ser la IV Nit de les Cooperatives Valencianes d’Ensenyament. Organitzada aquest curs per escolagavina va ser l’ocasió per fer la cobertura mediàtica en forma de vídeo amb un objectiu principal: mostrar quin és el gran potencial del cooperativisme a l’ensenyament. Especialment com a forma d’organització econòmica i pedagògica, amb una clara funció pública, de valor i subversiva, en un temps hiper d’especulació, balafiament, irresponsabilitat… Des d’UCEV també s’ha editat altre vídeo que mostra més moments del conjunt d’activitats (tallers, conferència, sopar, ball, encontres…) que tingueren lloc en aquesta nit ben especial per al cooperativisme i l’educació. El vídeo el podeu veure ací.

Comentaris

Leave a Reply