Tanquem per vacances; bon estiu!

Posted on juliol 24, 2012 
Filed Under altres

Des de fa un temps i amb l’actualització de l’equip informàtic amb el qual treballem tenim un problema: no podem carregar noves imatges. Si vos fixeu, apunts enrere hem salvat la situació fent-ne servir de velles (la de l’eacn de colors o aquesta mateix) o hem inserit vídeos. Ja mirem per solucionar-ho però sembla que no serà senzill. Tot indica a que tenim instal·lada una versió de wordpress que esdevé antiga i actualitzar-la passa per una instal·lació completa i complexa al servidor de l’escola. Així que donada aquesta dificultat tècnica i les dates en les quals ens trobem hem decidit baixar la persiana, fer vacances que ja toca.

És moment doncs de desconnectar. L’altre dia sentíem a Dolors Reig en una conferència dir que moments com aquest de positiva hiperconnectivitat calia també ensenyar-nos, i per extensió a l’alumnat, a desconnectar. Ja aprofitem pels nostres #volers d’estiu, especialment el visionat de pel·lícules que teníem pendents. Però també la lectura, la mar, els passejos, els amics i les escapades seran bona manera de gaudir el periode estival. I de segur que així, brollaran de manera espontània noves idees que ens faran tornar amb entusiasme, al setembre, per poder compartir-les amb tot*s vosaltres. Que passeu molt bon estiu!

Comentaris

One Response to “Tanquem per vacances; bon estiu!”

  1. cris on agost 11th, 2012 1:03 pm

    l’estiu és bo en l’aigua

Leave a Reply