30 anys de Blade Runner

Posted on juny 26, 2012 
Filed Under cinema

Tal dia com hui, fa 30 anys, es va estrenar a les sales de cinema Blade Runner (Ridley Scott, 1982). La pel·lícula no va tenir gran èxit a la taquilla però amb el pas del temps, gràcies a la seua capacitat anticipatòria d’una temàtica i una estètica socials modernes, es va convertir en un film de culte. Combinant amb maestria disiciplines creatives com el còmic, la ciència ficció, l’arquitectura, la música… la cinta aprofunditza en qüestions eternes com la pròpia existència i condicions humanes. Nosaltres, ja fa tres cursos, iniciàrem el Cicle de Cinema en V.O. d’escolagavina just amb aquest títol i pensem, que si encara hi ha alumnes per ahí que no l’han vista, aquest estiu i amb motiu del 30é aniversari no teniu excusa per deixar de vore-la perquè… tots aquestos moments, segur que es perdran en el temps, com llàgrimes en la pluja.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Blade_Runner

Comentaris

2 Responses to “30 anys de Blade Runner”

  1. tyna on agost 11th, 2012 1:05 pm

    IMI lloc Blade Runner

  2. andrew on agost 11th, 2012 1:05 pm

    m’agrada … és molt bona

Leave a Reply