43+47=0

Posted on juliol 2, 2012 
Filed Under altres, video

Disortidament al País Valencià l’inici de juliol quedarà marcat ja per sempre per la tragèdia. Des d’aquest cap de setmana es cremen de manera devastadora comarques centrals i demà mateix es celebrarà el 6é aniversari de l’accident de metro de la línia 1, el més greu d’Europa. Per commemorar aquells fets, l’Associació de Víctimes del Metro del 3 de juliol va preparar un flashmob, juntament amb la Fundació Valencianista i Demòcrata, enregistrat a la mateixa línia del metro on es va produir l’accident. L’acció consistia en què familiars i amics de les víctimes van enregistrar un concert a l’interior dels vagons i en la parada de Joaquín Sorolla-Jesús -en l’últim revolt prèvi a l’estació es va produir l’accident-. Nosaltres posem la mirada especialment en el vídeo que a més de servir per convocar als actes de l’aniversari de l’accident, demà 3 de juliol, posa de manifest que és una excel·lent eina de subversió contra precisament les estratègies de manipulació mediàtica i els intents dels nostres governants per silenciar la disònancia, més quan el patiment fa pensar.

No deixeu de veure el tractament d’impacte al web dels i les companyes de melderomer amb un recorregut audiovisual i d’emocions http://linia1.melderomer.tv/

Comentaris

Leave a Reply